Iphone blogg.

Testar om det fungerar att blogga från iphonen :-)) om de ser konstigt ut så är de därför,
men vi hoppas att allt ser ok och att de går att läsa.

Idag har Tobbe varit så duktig och gjort ett hål i väggen till Jespers gamla lägga här på gården så nu har hundarna rena rama lyx lägenheten istället för att bygga ett helt nytt hundhus för flera flera tusen,
nu kan dom... bara dom lär sig att gå igenom luckan chilla i ett jätterum me soffa o 3 fönster me gardiner *ASG* inte många hundar som har ett sånt lyxhus och ALLA hundar har egen säng/bädd där inne.

Nu gäller de bara att dom lär sig att gå ut och in genom luckan, de blir lite att böja sig när dom ska ut för dom stora och de fixade dom när vi stod och lockade me godis men de tar nog sig med tiden hoppas jag. I morgon ska vi sätta upp mera stängsel, eller sektioner som jag köpt genom jobbet så själva hundgården oxå blir större, mera plats att roa sig på när dom måste vara där... sommar tid är ju skön eftersom dom kan lämnas på gården utan problem och då blev ju hundgården 4000 kvadat genast :-))

Senare på kvällen ska jag ut och käka me DM flickorna och de ska bli gott och roligt. Blir en stillsam kväll för oss alla tror jag för alla hade nåt att vara pigg till på söndag. Själv ska vi byta ut stängslet mot skogen, den är ju helt slut efter flera vintrar me mycke snö och älgar som trampat ner de. Ska ta lite foton i morgon på de vi donar me så får ni oxå se.

Idag fick vi oxå bli lite bortskämda ... Jeppe och Mokki kom hit och grillade mat åt oss så vi slapp laga mat och det tackar man absolut inte nej till, de får gärna bli en vana .-)) så gott med grillat vad de ... första gången för i år.

Nu ska jag snart göra kväll men måste ta en kvälls macka först. På återseende.

Kommentera här: